søndag 24. juni 2007

Jungel Snøggel :)Jungel snøggel. En ganske lang snøggel - en av de lengre jeg har sydd. Men Evy ville ha den så lang så da måtte jeg bare følge ordre ;). Den har svart poplin på utsiden som er vind og vanntett (til en viss grad vil jeg anta). Fylt med et lags fiberdyne. Sikkert god på kjølige sommerdager, og fin overgangspose til høsten :) Den skal være i hennes splitter nye teutonia S3.

Håper dere blir fornøyde :) :)

8 kommentarer:

Shamu sa...

Ser rett og slett proff ut spør du meg!!!! Er like imponert hver gang!!!!

Iselin sa...

Heilt enig med Shamu, du imponerer hele tiden!! *bøye me i støvet*

Rampeterten sa...

Veldig fin! Jeg digger jungelstoffet og det gjør tydelig mange andre også - nå har jeg brukt over 15 meter av det til poser!!! *s* Og det er bare jeg... Moro da!! :)

Anonym sa...

Hei.. Man oppdager stadig nye blogger med masse fint på. Du lager skikkelig fine mei taier ! Og så praktisk med bleieposer o.l.

Anonym sa...

Hei igjen.. Har du designet de fine babyposene selv ? Er jo supre å ha i vogna..
Eli A.
www.strikkemor.blogg.no

Anonym sa...

Hei hei :)

takk skal dere ha :)

Eli a: Så hyggelig at du legger igjen spor når du kom over den :) Det er nok ikke mitt design - det er populært å sy sånne poser i et forum som heter Nybaktmamma. Der har utallige damer prøvd seg på snøggelsying og det ligger en laaang tråd der som heter "vis meg din snøggelbøggel" :) Så designet er nok derfra. Hvem som eier det vet jeg ikke navnet på, men det er et par nick der som utmerker seg mer enn andre med antall poser og er inspirasjon for de andre så d er nok dem vil jeg tro :)

Anonym sa...

Vi er super fornøyd med snøggelen.
Mangler bare vognen nå.
Skal sende deg action bilder når den tid kommer.

Anonym sa...

Så gøy! Gleder meg til bilder, Evy!