søndag 22. april 2007

Snøggel :)


I helgen har jeg sydd denne snøggelen. Ja, du har sett noe som ligner før :) Den er helt lik bilstolsnøggelen, den første snøggelen jeg sydde - bare at denne er 120 lang :) En ganske stor pose, med andre ord. Men jeg skal ikke ha denne selv og den skal sendes til sin nye eier i løpet av neste uke :) Ytterstoff er fra Åhlens, for den som lurte på det.



Bleiepose :)


Også har jeg fått meg merkelapper :D:D:D Litt dårlig bilde, men...

fredag 20. april 2007

Dynetrekk :)





jeg har metervis av dette stoffet liggende, og visste ikke helt hva jeg skulle bruke det til. Men jeg har ikke så mange dynetrekk til Elida Sofie, så da fikk hun seg ett nytt ett til vogndyna :) Pynter jo fint opp en ellers svart og kjedelig vogn dette :)

Jungel bleieposer :)


I den til ve er d tre bleieposer, i den i midten en pakke våtservietter (tisselakenstoff inni)




Disse fire er litt større, ment for tøy eller bleier og tøy. Den med rosa elefant har også tisselakenstoff i så man kan ha bleier og våtservietter.

torsdag 19. april 2007

Ny MT i lekker Turkis








Her er en smileull inspirert MT.


Hun lager dem sånn med avkutta hjørner og stroppene ut derfra :)



Den var god å bære i, men snuppa er nok litt liten enda tror jeg. Så hun er i froskestilling på bildene, syns den er litt bred enda til å ha føttene ute -men senere blir den nok perfekt. Både til ryggbæring og magebæring :D


Den er sydd av panelgardiner fra Kid. Var i grunn genialt å kjøpe sånne, for en pakke med ensfargede panelgardiner er akkurat nok til stropper :) stoffet er også så sterkt at det er umulig å rive det. Det må jo være et godt tegn:)

søndag 15. april 2007

Vår/høst snøggel i fleece :D



Fant et fleecepledd på Jysk jeg ikke klarte å gå forbi her tidligere, og nå har det blitt forvandlet til en fleece snøggel med platevatt som for. Passende vår-høst snøggel:)

Den er litt større sånn at den skal passe i sportsdelen i vogna, eller i min fremtidige OTH....(weeeeee).

Den var ikke helt 100 % ferdig da jeg tok bildet, så derfor ser dere kansje noen nåler og en snor som ikke er festet ...:) Også skal den ha hvite stoppere - ikke sorte (tomt i mitt lille lager).

lørdag 14. april 2007

stofflager :)








kjempesøt inni en snøggel feks


Mei tai?


Mei tai..

Sikkert tøff inni eller utenpå en snøggel:)


Definitivt inni snøggel! kjempetøff!

Mei tai eller snøggel :)

Snøggel-snøggel-snøggel!! Har jo sydd en sånn før, og dette er bare så stilig stoff:)

















Dette froskestoffet skal inn i britas limefarget snøggel :)

Dette er i gang til å bli en voksi-kopi-snøggel. Den blir skikkelig retro!! Og vendbar. Fleece eller marimekko ytterst alt etter humøret!



Svartfargen ble helt grå - men det er egentlig et svart flott stoff. Og et lilla. MT?


Dette er i gang til å bli vognpose til min nye vogn!


Dette stoffet minner om barndomsår! Passer ypperlig som for i pose :) Men kan også bli en arti MT!


cats and dogs..:)




Dette skal bli min drømme MT!!! I sort og lilla!!


torsdag 12. april 2007

Nytt stoff og bleieposer :)


aiai! Hva skal dette bli??


Her er noen bleieposer :) Holder på å prøve meg frem litt med jungelstoffet, men d er ikke så enkelt når det er så mye mønster å forholde seg til :) Skal lage noen med røde kantebånd nå :)

De to til venstre har tisselakenstoff inni. Praktisk med tanke på våtservietter :)

fredag 6. april 2007

Enda en veske og noen bleieposer :)


Skråbånd er ganske utfordrende...rynke i panna..hihi





Skip-hop-baluba! nr 2. (litt uferdig enda)

aiai, lomme på kortsiden også denne gangen!



Dagens produksjon! Jeg kjøpte for en stund siden en meter av dette stoffet på Åhlens. Av den meteren ble det en veske og fire sånne bleieposer :) Lagde en før, til naboen og tre i dag. Veska liker jeg veldig godt, den er ikke ferdig for jeg har ikke noe som passer til fòr enda. I morgen er butikkene åpne og da må jeg vel ut å finne litt for stoff :D Dette stoffet er litt vannavvisende, så det passer jo perfekt til stelleveske som skal henge på vognen i vær og vind :D

God påske forresten ;-) Hilsen Heidi på laaaaangfredagen!

torsdag 5. april 2007

Gamle hobbysysler





Jeg har jo alltid vært en hobbydame. Og idag når jeg kjika etter hobbybøkene (les: håvard kjika) i boden fant jeg et par ting fra "gammelt av".

Postkassen får jeg ikke henge opp. Den er aldri brukt. Den er visst for JULETE?! hihi

og de gule hønene jeg sydde en flokk av og solgte på julemesse er det bare en igjen av. Men de var ganske så kule :D Den får stå i vinduskarmen nå i påska :) Da har jeg faktisk 2 påskepynter fremme...;-)

Skip*Hop actionbilder







Hvorfor gå å vente på å ha samlet opp nok til å bestille fra stoff og stil igjen, når man har en eske full av vesker man ikke bruker? Snoopyveska jeg kjøpte i krakow for et par år siden ble herved kassert. Klipte av skulderreim og tok av dingsebomser og sydde på veska mi. Nå henger den på vogna KLAR TIL BRUK :D weee!

Dette skulle jo bare være en prøve..en kladd... men jeg tror jaggu jeg skal bruke den jeg :D :D

onsdag 4. april 2007

Skip-bap-oluba?







Jeg måtte jo prøve å lage en skip*hop etterligning. Men den har sikkert tusen feil og mangler, siden jeg aldri faktisk har sett en skip hop..hehe.. men det er altså en stelleveske. Skal bestille skulderreim og sånne dingser for å feste og stramme den med på stoff og stil neste gang jeg bestiller der, og oppdatere med *ferdig* bilder. Den er jo tross alt ikke helt ferdig her....men skitt au! Må jo vise damene hva jeg har bedrevet tiden med i dag.
Jeg har foret den med litt svart cordfløyel rester jeg hadde liggende fra MT sying. Og stoffet utenpå er en rest av psycodelica stoffet mitt :) Er det en resteveske? jaaa..

Det var forresten noe herk å sy...jeg trenger sånn skjæredings og sånn fjøl for å skjære på sånn at jeg får alle biter korrekt og like store....Ikke så flink å klippe beint sjø *kremt*.