lørdag 27. oktober 2007

Bleiepose


Denne ble bestilt av ei veninne av Brita for lenge siden. Plass til et partre bleier og en pakke våtservietter. Lukkes med borrelås :)

søndag 14. oktober 2007

Høst-lift gardin



Jøie meg! Jeg er overrasket over meg selv. Jeg er veldig opptatt av farger, det skal jeg ha. F eks har jeg mosegrønt på stua mi, turkis og sort på badet og rødt, svart og hvitt på kjøkkenet. Sånt opptar meg og den lille rare hjernen min, hehe... Ellers er jeg glad i det enkle....

så at jeg går laust å syr en sånn fargeklatt av en liftgardin er litt sånn uventende, også for meg -hehe. Har kikka på stoffet mange ganger før jeg sydde den og lurt på hva jeg tenkte da jeg bestilte stoffet.... Men det var en sånn gardin i stoff og stil katalogen, og den såg så fin ut der den hang og da ble jeg fristet. Vel, jeg måtte jo iallfall sy den - tenkte jeg.

Foreløpig er jeg storfornøyd. Mosegrønt og knæsj rosa og til og med oransj (som jeg IKKE liker). Det er nok en sånn sak man blir fort lei, men koselig høst - lift nå før juleliften skal opp igjen =D

Det var iallfall en grei sak å sy en lift =D Ble no ganske fornøyd også i grunn.

I tillegg har jeg printa og ut og ramma inn fine bilder av barna mine over sofaen =) Måtte vise frem det også i samme slengen =)

onsdag 10. oktober 2007

Marimekko - Boots :)


Elena måtte jo ha boots til MTn sin :) :) Men siden jeg egentlig ikke har noe oppskrift ble de ikke helt optimale da, men øvelse gjør mester. Nå vet jeg enda en ting jeg vil gjøre anderledes neste gang :) Dette er bare den ene da, som jeg tok bilde av da den ene var feridg for å vise Brita. Da begge var ferdig forsvant de ut av huset før jeg rakk (les: husket) å ta bilde 8-). Men det finnes altså en make *knegg*
Foret med fleece. Kan varme ei lita tå eller tre på kjølige dager i Mei Taien eller i posen :)

onsdag 3. oktober 2007

Gavering gaven vår!


Vi har også fått gavering gave tilbake :) En annen dame i syklubben har sydd for oss :) Min hemmelige gavevenn har laget to smekker og et skaut :) Nydelige ting!
I tillegg fikk jeg to nåler som er ment for å bruke når man trer strikken! Jeg visste ikke sånt fantes, men jeg har forarget meg over strikk treeing mang en gang så det var helt supert å få :D

Tusen takk hemmelige gavevenn :D

Snuppa i nysmekka si :) Kjekt at den går sånn over skuldrene og langt ned - så den kan ta i mot alle søleriene hennes :) Nydelig stoff også :) Den andre er i grønn cord med fin pyntesøm :)

tirsdag 2. oktober 2007

2 hjelmluer til Britas Mei Tai :)







Av stoffrestene ville Brita ha lue og boots som kan matche mei taien. Nå er to luer ferdig, så kommer bootsa en annen dag :)

Foret med cord :)

Bestilling av Snøggler

Jeg tar ikke på meg bestilling av snøggler lengre.

Å lage en snøggel er både tidskrevende og dyrt - og vinninga går litt opp i spinninga. Nå har jeg ei aktiv tulle som krever min oppmerksomhet og en eksamen som venter - så jeg har ikke tid/mulighet til dette lengre.

Sylysten er her, så det kan være jeg plutselig lager en og legger ut i bloggen for salg - så det er bare å følge med. Men per dags dato tror jeg det blir en god stund til.


Jeg kjenner flere andre som syr flotte snøggler og kan henvise videre om du ønsker en snøggel, så bare ta kontakt! :)

Når det gjelder luer, smokkesnorer og andre småting er det ting man gjerne må ta kontakt om. Sånne småting er koselig å sy, og ikke så tidskrevende :)

Heidielnes@hotmail.com

*Vintersnøggel*

Den første og siste jeg syr, hehe :)

Maskinen min er tydelig ikke skapt for å sy gjennom to dyner og et lag fleece pluss ytterstoff - som det er i topplokket på denne snøggelen. Har kjempa meg igjennom den, men kommer ikke til å lage flere sånne nei :) Så denne mangler stiklinger topplokket, men det lot seg rett og slett ikke gjøre :) Bunnen er en dyne, så den er som den skal være :)

Turkis ytterside og "cats and dogs" inni :)







Den ser jo nesten grå ut på bildene, så fargen kommer ikke helt til sin rett ser jeg :)

Skautluedilla

Jeg syns det er gøy å sy disse, så det har blitt noen sånne :) Her er en i rød cord med fargerikt for :)