søndag 24. juni 2007

Jungel Snøggel :)



Jungel snøggel. En ganske lang snøggel - en av de lengre jeg har sydd. Men Evy ville ha den så lang så da måtte jeg bare følge ordre ;). Den har svart poplin på utsiden som er vind og vanntett (til en viss grad vil jeg anta). Fylt med et lags fiberdyne. Sikkert god på kjølige sommerdager, og fin overgangspose til høsten :) Den skal være i hennes splitter nye teutonia S3.

Håper dere blir fornøyde :) :)

Mia sin snøggel




litt rosa søm som skifter farge ;)


Passa perfekt i buggisen iallfall ;) Skulle hatt annen farge på fleecen bare ;)

Denne skal lille Mia i Bergen kose seg i :) :) Håper den nye eieren blir fornøyd :)

mandag 18. juni 2007

~Iselin sin Mei Tai~


Iselin kledde jo den masse ;)


Og Victor smakte på den, den var godkjent;)


Ut på tur ;)



Juhu*** Endelig var den ferdig! Denne har vært i planene lengre enn lengst - og nå kan jeg endelig blogge at den er ferdig! Iselin er tålmodigheten selv, har ikke masa et sekund - men vist tydelig at hun gleder seg masse til å få den ;) Så det blir en glede å overrekke den i morgen - da det nok sikkert blir en trilletur kan jeg anta ;)

Den har psycodelica stoff med sort hette. Litt kleinsmekker inspirert kansje *uskyldigfjes*. Synes d er viktig å nevne hvem man er inspirert av;) Man skal stå for det man gjør, og jeg står for at jeg inspireres av KS sin form :D

Planen var å ha psycodelica på undersiden av hetta også, sånn at den ble vendbar. Desverre ble det ikke nok stoff til denne planen :( Men jeg har en ide da, Iselin;) Kansje vi må få tak i et metalica strykemerke å sy på under hetta på andre siden ;) ;) Da kan det vel være at Robert vil bruke den, hehe:)

Iallfall - syns jeg den ble veldig tøff - om jeg kan si det selv :D

fredag 15. juni 2007

Cecilies opp-pussing ;)


Denne formen på MT liker jeg veldig godt. Den er veldig god og jeg har fått positive tilbakemeldinger på den fra både Iselin og Cecilie :) d må jo være et godt tegn. Tror jeg fortsetter å lage dem sånn jeg. Her hadde jeg ikke klipt til snorene enda, så de er litt lange her.

kooooooos!

Iselin prøver den også:)

tjolahoppsan!!


Ja så var d historien da:) Dette er cecilie sin barselgave. Det gamle panelet er klippet vekk og kastet, stroppene er gjenbrukt og nyttpanel er påsydd. Hun fikk min 2. sydde MT og den satt ikke bra på henne. Så da måtte vi gjøre ett switch. Den her ble jo ganske lik min lille sorte;)

Så de er naboer og søskenbarn, disse to lilla - vil jeg tro ;)

Håper du får masse bruk for denne Cecilie!!!

Karina`s Barselgave.


Selv om dette er ekstremt dårlige bilder tatt i en fei - fordi jeg og Karina skal møtes på treff og jeg vil så gjerne ha med meg denne og få overlevert den, så er dette da altså Karina sin barselgave-MT fra meg.
Hun har selv valgt panelstoffet, og etter laaaang ventetid i jakten på sort stroppestoff har jeg endelig fått den i havn.
Den har cord stropper og ramme på panelet. Innsiden av panelet har sort bomull (bedre for barnet). Toppen kan brettes ned for å se rundt, og opp for å støtte hode feks ved soving.

Den har en pyntesøm med blå tråd som skifter fargenyanse etter hvert som man syr.

Det kommer et bilde der den ligger på gulvet også, måtte ta nye for de jeg tok var så dårlige - men de blir overført senere ;) Må løpe!!





Detaljene...nerdebilde ;)


Gode brede stropper, for komfortabel bæring.

lørdag 9. juni 2007

Iselin sin Snøggel ;)



I kveld la Elida seg forbausende tidlig :) Utslått av sommervarmen?? Iallfall ville Håvard sette seg på verandaen med Jo Nesbø sin bok om Harry Hole - ergo jeg hadde tid til overs. Så da satte jeg i gang med Iselin sin snøggel.
Hun har selv vært ute å kjøpt stoff til pose, og hadde planer om å sy selv - men maskinen streiket. Så da snekra jeg den sammen for henne:) Herlige stoffer har hun kjøpt!! Nydelig turkis og lime :) Den blir nok tøff i hennes knæsje Teutonia:) Hvis jeg er heldig får jeg et actionbilde å sette i bloggen her senere ;)

Så da Iselin, da kan du og Robert trille hit å hente den i morgen hvis dere vil ;)

torsdag 7. juni 2007

Snøggler igjen;)


Dette er Linda sin ubersøte jentepose!:) Samme innerstoff som på Tonjes Snøggel:) Ingvild var så snill å kjøpe mer av dette stoffet til meg i Bergen *tusentakkIngvild!!* Så da ble det snøggel på både Linda og meg....

Ja, tilgi meg Tonje - men min ble lik din ;) Syns din ble så fin, at jeg bare måtte ha likens til nyvogna mi;) Den her er kjempetynn - med bare ett lag platevatt, og holder i massevis nå i sommervarmen. En sval god pose til snuppa mi :)

Ja, da har jeg faktisk sydd to snøgler denne uka:) Ikke verst. Nesten litt stolt overmæsjæl.

søndag 3. juni 2007

Sommer Mei Tai :D


En har tydeligvis lav selvrespekt når en legger ut sånne trøtte morgenstryne bilder av seg selv... men who cares - kan ikke være såååå fin på d ;)
"baksida" men kan også brukes fremme.

Fremsida :) Smileull inspirert med kroklisse til pynt ;) Babyhawk stil/mål på selve panelet.



Her er en sommer mei tai. den ser litt skeiv ut for jeg hadde ikke lagt den skikkelig fra meg.. den buler litt her og der, burde vært strøket for fotografen ;)

Actionbilder kommer i morgen da snuppa våkner og er klar for litt bæring ;) *lagt til*