onsdag 28. mars 2007

Dukkepose


Så ble det en liten dukkepose til Veronica :) Den har ikke glidelås, bare brettemekaninsme :)
Matcher hennes MT..hehe...

Cecilie sin MT







Da har jeg sydd MT til cecilie. Den er tosidig og har en oppbevaringspose som er sydd i all enkelhet. Denne var veldig god, for den var ikke så stiv som den andre og hadde passe polstring i skuldrene (platevatt). Skal sy meg en helt lik en selv også, alt er klippet og klart må bare sy den sammen *gleder meg*. Elida klagde ikke i denne heller, virket som hun begynner å like denne bæringa ! Juhu!

lørdag 24. mars 2007

sommerpose!



Hurra! Sommerposen er nesten ferdig! Venter bare på anorakksnorer og strammere fra stoff og stil så jeg kan strammetil øverdelen.

Den er inspirert av Fjolla, for de som vet hvem hun er :)

fredag 23. mars 2007

Heidi-puten :)








Eller en fake thilde pute? eller bare en koseklut?? Har iallfall sydd en sak snuppa kan sutte på og fikle med :)

Den er fylt med platevatt :) for den som måtte lure på det.

Bleiepose, igjen :)






Denne bleieposen ble sydd i en fei onsdags kveld for å glede en gravid nabo som var lei av å vente. Håper hun ble glad for den :)

Jeg syns den ble veldig fin selv og skal sy meg en selv også :)

fredag 16. mars 2007

Nye stoff!




Jeg har fått meg nye stoffer! Søstra mi som kjøpte for meg på Ikea!! :D:D

Gleder meg villt til å lage noe fint :) :)

Følg med i fortsettelsen, her kommer d knæsje saker!

mandag 12. mars 2007

Ny Mei Tai :D:D











Juhu!! jeg har sydd en tosidig meitai! Brukte krusedulls oppskrift igjen, men lagde litt innsving sånn at føttene kan være ute :D:D

Epler på ene siden, svart psykodelica på andre :)

søndag 11. mars 2007

Flere bleieposer


Den til venstre ble mislykket.. men så fant jeg ut at jeg kunne lage en vrengepose av den *eureka* Så nå er den sånn høvelig brukbar. Den har tisselakenstoff inni, sånn at våtservietter ikke trekker igjennom stoffet *erfart*
Den til høyre er jeg ganske fornøyd med, selv om jeg virkelig trenger trening til kantebånd sying.


Eplene ruller videre. Denne ble alt for stor. Lagde den i vrengestr, men vrengte ikke...*blånn* Er sikkert praktisk for tvillingforeldre, for d er plass til mange bleier her, haha.

fredag 9. mars 2007

Dukke Mei Tai




Storesøster i huset ville også ha en MT som hun kunne bære dukka si i, og det lagde vi i en fei :)

Ikke så farlig at det ikke er supersterkt stoff og sånn,når d er babyborn som skal sitte i den. Hun tåler en støyt og er ganske lett :)

mandag 5. mars 2007

mei tai




da har jeg sydd min første MT. Dette er en kladd, bare for å ha prøvd. Og den er kansje knytt helt feil på bildet , hehe, siden jeg er heeelt amatør på MT bæring :)

gleder meg til å sy en i cord m fancy panel og d hele :)

d var iallfall fort gjort! oppskrift her


søndag 4. mars 2007

Blir dette et uferdig objekt ? (ufo)


Jeg har begynt på et baby teppe. Dette var noe jeg savnet å ha til lillegull i huset, siden jeg hadde ett til storesøster som jeg ikke kan finne :( Har nok lånt det bort. Men om dette blir ferdig før Elida blir tenåring, d gjenstår å se. Jeg sukker tungt hver gang jeg ser posen der det ligger. Det er små pinner, mønster som det er lett å strikke feil på og det tar INNMARI lang tid :gjesp:

Kjøkkenduk



Eplestoffet passet ypperlig som kjøkkenduk :) Har fått tips om å lage matchende forkle til mannen i huset og det skal jeg lage,hehe :)

Bleiepose







Her er min første bleiepose :) Syns den ble ganske fin. Stoffet er ganske tykt og når jeg valgte å fore den med stoffet også ble det en stabil god pose :) Den har vi brukt masse.

Men jeg har et forbedringspotensiale på bleieposen, og neste pose er snart ferdig. Vent å se:)

lørdag 3. mars 2007

Tova votter



Disse vottene strikket jeg til storesøster i huset. De ble nok for store for henne, og passet perfekt til meg, hehe. Kjempegode var de også:)

Penal og pokemon chipz pose :)






En lilla herlig stoffrest jeg fant på Åhlens har foreløpig blitt pose til pokemon chipz og penal til vero. Jeg må lage noe mer av dette stoffet, noe til meg selv. Men jeg vet ikke hva. Jeg bare digger dette stoffet og syns det var råfint. Storesøster i huset var fornøyd og ikea tusjene har fått ny bopel :)

Bilstol snøggel





Dette ble første Snøggel :) Den har absolutt forbedringspotensialer, men kommer nok til å funke fint til sommeren kommer. Vi prøvde den idag etter at vi lagde hull til selene og den var bare genial. Snuppa hadde bare en liten strikka jakke under og var varm og god under hele turen :)

Velkommen




Hei og hopp!

Siden jeg holder på med litt av hvert om dagen fant jeg ut at det var liksågreit å lage en egen blogg for mine skeive prosjekt :)

Så dette er altså hobbybloggen!

Kansje inspirerer jeg deg til å lage noe også? Det hadde jo vært gøy :) Eller kansje ser du noe jeg har blitt inspirert av deg? hehe...Jeg har mange å bli inspirert av ;-)

Iallfall gøy hvis du vil følge med :)

Klem Heidi.